Support » Plugin: WP Migrate DB - WordPress Migration Made Easy » this._addClass is not a function

  • Resolved thepackagency

    (@thepackagency)


    When I’m on the WP DB admin page I get the following error: `slider.min.js:9 Uncaught TypeError: this._addClass is not a function
    at h.<computed>.<computed>._create (slider.min.js:9)
    at h.<computed>.<computed>.h.isFunction.a.<computed> [as _create] (widget.min.js:11)
    at h.<computed>.<computed>._createWidget (widget.min.js:11)
    at new h.<computed>.<computed> (widget.min.js:11)
    at HTMLDivElement.<anonymous> (widget.min.js:11)
    at Function.each (jquery.js:2)
    at n.fn.init.each (jquery.js:2)
    at n.fn.init.h.fn.<computed> [as slider] (widget.min.js:11)
    at HTMLDocument.<anonymous> (script.js:950)
    at i (jquery.js:2)`

    And I can’t export a DB anymore..

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Delicious Brains Inc.

    (@deliciousbrains)

    This looks like the JavaScript from another plugin conflicting with our plugin. Have you got a Slider plugin running? The issue is coming from slider.min.js

    You can try deactivating that plugin and trying the migration again, and sending the bug report to the slider plugin developer.

    Thread Starter thepackagency

    (@thepackagency)

    This isn’t an plugin. Its a Wordpres/jQuery ui include: /wp-includes/js/jquery/ui/slider.min.js and it only shows on the admin page of WP DB migrate

    cullylarson

    (@cullylarson)

    I’m having the same issue since upgrading to WordPress 5.6. When I click on any of the MigrateDB settings tabs I get this error and the tab doesn’t load. Pro version.

    cullylarson

    (@cullylarson)

    I figured out my issue was actually with another plugin. Once that was fixed, the error in the Migrate DB area went away. To anyone else having this issue: try deactivating all plugins other than Migrate DB and see if it resolves the issue. If it does, reactivate plugins until you see the issue again. That should tell you which plugin is causing the problem.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.