WordPress.org

Forums

NextGEN Gallery
[resolved] Thickbox effect not working for my website (5 posts)

  1. Tibet I Tech
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I have been trying to find the problem everywhere in google and couldn't really figure out how.

    Here is my link to website gallery. When i click the thumbnail, its not popping up the thickbox. I don't see that error anymore now, but earlier there was an error showing js conflict between thickbox in wp-includes. But its not showing anymore. And i don't understand how to fix that.

    Tseten

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. Harish Tharakan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Tibet,

    Check whether you have included the js and css properly for the thickbox effect. Orelse check whether there is any jquery conflict in your application using firebug tools.

    Thanks.

  3. Tibet I Tech
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Harish,

    Yes, there is http://bangchen.net/wp-content/plugins/nextgen-gallery/css/nggallery.css 404 (Not Found) error on my console. But since i am using everything default from nextgen gallery, shouldn't it generate its own stylesheet?

    Thanks

  4. Tibet I Tech
    Member
    Posted 1 year ago #

    Its working now... I don't really know what i did though. I was trying here and there.. And seems like lightbox effect works for me. :) thanks!

  5. Harish Tharakan
    Member
    Posted 1 year ago #

    That sounds good.

    Hope you would have some manipulation with some JS file.

    Anyway mark this post as resolved, I will check with the plugin and trigger out the exact issue.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextGEN Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic