Support » Plugin: WordPress Zero Spam » "There was [STILL] a problem processing your comment."

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Lukas

    (@lukasdan)

    I have the same problem

    venkatrk

    (@venkatrk)

    Hi yosmc & Lukas,
    How did you resolve this issue? I encountered this issue on my website all of a sudden. I have deactivated the plugin at the moment.

    Seems that the plugin is no longer available on WP.

    venkatrk

    (@venkatrk)

    @afragen Would you be able to offer your help on resolving this issue?

    I use CF7 with Akismet and ZeroSpam. Suddenly the ZeroSpam plugin throws default error message, “There was a problem processing your comment”, when trying to submit contact form.

    I have deactivated the plugin at the moment.

    Please help.

    Plugin Contributor Andy Fragen

    (@afragen)

    Unfortunately I’m not sure I can. My understanding is that there is currently a security issue with the plugin. I don’t know about it and I have deactivated and removed the plugin from my sites. I’m hopeful I’ll that Ben is still supporting this plugin.

    Plugin Author bmarshall511

    (@bmarshall511)

    Lots of updates and fixes in 3.0.0. Let me know if you’re still having the issue.

    Problem is still unsolved, except that, instead of “There was a problem processing your comment.” I am simply getting a white page now. Doesn’t seem to be a php error, though – at least nothing in the logs. Needless to say the comment doesn’t ever make it to the database.

    Btw. I’m willing to help troubleshoot this, but only if there are some timely replies, otherwise I’ll start looking for alternatives. Turns out that my comments were broken for almost a year, because due to lack of response I simply forgot about this. Don’t want it to happen again.

    • This reply was modified 3 months, 3 weeks ago by yosmc.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.