Support » Plugin: WP-Lister Lite for eBay » There has been a fatal PHP error

  • Resolved mapdi

    (@mapdi)


    Hi there,

    we have PHP 8 and get this Error during 2nd Article listing on eBay.

    <b>There has been a fatal PHP error – the server said:</b><br><span style=”color:darkred”>Uncaught TypeError: Cannot access offset of type string on string in /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-lister-for-ebay/classes/model/ItemBuilderModel.php:967 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-lister-for-ebay/classes/model/ItemBuilderModel.php(141): ItemBuilderModel->buildPayment() #1 /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-lister-for-ebay/classes/model/ListingsModel.php(343): ItemBuilderModel->buildItem() #2 /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-lister-for-ebay/classes/core/EbayController.php(700): ListingsModel->addItem() #3 /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-lister-for-ebay/classes/core/WPL_AjaxHandler.php(593): EbayController->sendItemsToEbay() #4 /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php(303): WPL_AjaxHandler->jobs_run_task() #5 /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php(327): WP_Hook->apply_filters() #6 /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-includes/plugin.php(470): WP_Hook->do_action() #7 /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-admin/admin-ajax.php(187): do_action() #8 {main} thrown</span><br>In file: /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-lister-for-ebay/classes/model/ItemBuilderModel.php (line 967)<br><br><b>Please contact support in order to resolve this.</b><br>If this error is related to memory limits or timeouts, you need to contact your server administrator or hosting provider.<br>

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • iammvc

    (@iammvc)

    Hello @mapdi

    We have a fix for that in the upcoming version. Please open a ticket here and include a link to this forum thread so I can send you a copy.

    Regards
    Mike

    Plugin Author WP Lab

    (@wp-lab)

    Hello @mapdi

    we have just released version 3.0, which fixed this issue and others as well.

    Please let us know if the problem has disappeared after you update. Thanks!

    kind regards,
    Matt

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.