Support » Plugin: Rate My Post - WP Rating System by FeedbackWP » There are two creativework on my page

  • Resolved ducod

    (@ducod)


    Can you please help resolve the issue that we’ve added the plugin and test the construction structure in Google, the test result shows that I have two Creative work in the page,

    indeed, there are two RMP-result in the source page,

    
    <div class="rmp-results"><div class="star-result rmp-column rmp-no-display"> <i class="fa fa-star fa-fw"></i> <i class="fa fa-star fa-fw"></i> <i class="fa fa-star fa-fw"></i> <i class="fa fa-star fa-fw"></i> <i class="fa fa-star fa-fw"></i></div><div class="number-result rmp-column"> <span id="avg-rating"></span></div>
    
    <div class="rmp-results"><div class="star-result rmp-column rmp-no-display"> <i class="fa fa-star fa-fw"></i> <i class="fa fa-star fa-fw"></i> <i class="fa fa-star fa-fw"></i> <i class="fa fa-star fa-fw"></i> <i class="fa fa-star fa-fw"></i></div><div class="number-result rmp-column"> <span id="avg-rating"></span></div><div class="total-votes rmp-column"> <span id="num-votes"></span></div></div><div class="rmp-spacer"></div>

    How can I delete one?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Thread Starter ducod

    (@ducod)

    @blaz K.

    I found the problem, the plugin added two widgets on the same page, one is added to the post content and the other one is added to the footer, I am pretty sure I didn’t add any shortcode to that section.[And my footer is a PAGE type, not the original WordPress footer]

    I bet maybe this is the problem, the plugin just thought this footer content is also another POST type?

    Please help me, thanks very much!

    Thread Starter ducod

    (@ducod)

    Also, I entered this footer page ID to Exclude rating and result widget from the field. Seems not to work.

    SUCH an issue only exists in POST article, and there’s no problem on the homepage.[So, there mustn’t be the shortcode issue].

    Thanks.

    Plugin Contributor Blaz K.

    (@blazk)

    Hi @ducod,

    the exclude feature should work without a problem – I just conducted a quick test and it works on my test websites. Did you clear cache after excluding the post? If not, try clearing the cache. Also, double check that you have the right post ID please. Let me know if this solved your problem.

    Blaz

    Thread Starter ducod

    (@ducod)

    @blazk

    I cleared cache for several times, and even clear my browser cache, the problem persists. And the page ID is correct for sure.

    Check this screenshot.

    https://bit.ly/2rTuZ5p

    And what should I do now, thanks.

    Thread Starter ducod

    (@ducod)

    If I added the post ID, the exclude feature is all right, but I only need to remove the extra RMP result from the bottom of the post. and that footer is a PAGE, the ID is 1141, the exclude feature does not work on removing this one.

    Plugin Contributor Blaz K.

    (@blazk)

    Hi @ducod,

    I checked your screenshot, but you haven’t included the link from which I can see the post ID (note that page is a type of post in WordPress – https://codex.wordpress.org/Post_Types). We need to verify that 1141 matches the post ID in the url.

    Please do the following:
    1. In the backend click on your footer page so that the text editor opens
    2. Copy/paste the url of the page here

    The url should look something like this: http:yourdomain.com/wp-admin/post.php?post=114&action=edit

    The “post=” number should match 1141. If it doesn’t we don’t have the right post id. I just want to exclude any possibility that the post id is not correct.

    Blaz

    Thread Starter ducod

    (@ducod)

    Thanks, @blazk,

    The link is:

    https://r-datarecovery.com/wp-admin/post.php?post=1141&action=edit

    I’ve inserted code to my function.php before so that I can check the POST ID directly in my backend, that’s why I attached the screenshot to show you the POST ID there in the picture.

    Also, you can find the POST ID with this screenshot.

    https://bit.ly/2TaydwI

    Thanks for your help and what should we do next?

    Plugin Contributor Blaz K.

    (@blazk)

    Hi @ducod,

    I’m really sorry that you are encountering these issues. I checked the issues more thoroughly now. So, to automatically include the rating widget to all posts the plugin uses the_content filter which can be a bit tricky because many plugins use it. I believe that this is also causing issues on your website (combination of different plugins that utilize the_content filter).

    I recommend adding the rating widget with a shortcode instead or if this sounds like too much work you can add it directly to the post template with the following line of code:

    
    <?php echo do_shortcode('[ratemypost]'); ?>
    

    You can read more about post templates here https://developer.wordpress.org/themes/template-files-section/post-template-files/ and here https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-files/

    I know that this is not ideal, but it is very hard to ensure plugin compatibility with all other WordPress plugins. Thanks for your understanding and do let me know if you have more questions.

    Blaz

    Thread Starter ducod

    (@ducod)

    Thanks, @blazk

    I’ve embedded
    <?php echo do_shortcode('[ratemypost-result]'); ?>

    and

    <?php echo do_shortcode('[ratemypost]'); ?><br/>

    to my theme’s single page, it’s working now.

    You can check this post now.

    https://r-datarecovery.com/check-disk-for-consistency.html

    Many Thanks for your help!

    • This reply was modified 5 years, 1 month ago by ducod.
    • This reply was modified 5 years, 1 month ago by ducod.
    Plugin Contributor Blaz K.

    (@blazk)

    You are welcome @ducod! I’m happy the plugin now works on your website.

    Blaz

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘There are two creativework on my page’ is closed to new replies.