Support » Plugin: Dynamic User Directory » There are no users in the directory at this time

  • Resolved nflccwpress

    (@nflccwpress)


    I am installing this plug in for the first time, and I’m very excited about its potential! I am experiencing two issues:
    First, when I try to Preview the page, it takes forevvvvver to load.
    Then, once it does finally load, “There are no users in the directory at this time” displays.

    I have approximately 2200 members. I am using a WordPress and MemberPress. I’ve installed two addons:
    – Exclude User Filter Setting – uses a Memberpress checkbox that should be blank or “false” to exclude the user
    – Meta Field Search Settings – I added four fields using the memberpress meta key names

    Thanks,
    Sandy

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I haven’t heard back but found something that might be of note:

    I have the DUD “Filter Field” settings as follows:
    Meta Key Name – this is accurate
    Field Type – Standard Meta Field
    State: Equal To
    Value: 0
    Note: whenever I Save Options, the Value field is blanked out and becomes empty.

    When I export my members from Memberpress, the people that I want to exclude do have a “0” in that field.

    Plugin Author Sarah Giles

    (@sarah_dev)

    Since this issue involves add-ons purchased outside the WordPress forum, I am closing out this ticket. The poster has contacted me for support by email and the issue will be resolved there.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.