Support » Plugin: AMP for WP - Accelerated Mobile Pages » There are no “h1” titles in post

  • Resolved manuwp09

    (@manuwp09)


    Hello:

    Serious problem (SEO)
    Disappearing titles (in post): h1
    In last update

    Regards

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Table of contents (post) does not work: redirects to homepage. Create thousands of urls that do not exist.

    Please, I need “urgently to return to previous version”

    Its plugin is very invasive and spoils the SEO

    Its plugin is very invasive and spoils the SEO.

    I have the same problem. I used the Rollback plugin (AMP has been updated to 0.9.97.2).

    • This reply was modified 11 months, 2 weeks ago by  Oleg Chuvakin.
    Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    Hi @manuwp09

    I’m really sorry for the inconvenience. Can you please contact us at team@magazine3.com ?

    So that I will personally help you fix this issues.

    Thank you
    I have more than 10 WordPress installations
    I am returning previous version
    Your pluging is not good for SEO

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hi manuwp09

    Yes, I can understand it but can you please contact our support team we will fix your issue.

    Please let me know.

    Thank you again
    At the moment I have disabled: Archives [Category & Tags]
    This way I will avoid fewer errors 404
    Each update involves a high decrease in traffic on my website.
    At the moment, I will not update your plugin, nor extensions.

    Regards

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello manuwp09

    Yes, U can understand that you are facing some issue so can you please contact us so we can look into it personally.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘There are no “h1” titles in post’ is closed to new replies.