Support » Themes and Templates » Themes not working

  • pranavc

    (@pranavc)


    Hello,
    I recently signed up for a wordpress account and interestingly enough, NONE of my themes work or load. I read on some other forum that this could have something to do with my htaccess file. Any idea what changes need to be made to the htaccess file to get the themes to work? If so, please do let me know. Thank you in advance.

    Regards,

    Pranav

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • Moderator James Huff

    (@macmanx)

    When you mention “recently signed up for a wordpress account”, do you mean that you signed up with a hosting provider and installed WordPress, or are you referring to a blog at wordpress.com?

    pranavc

    (@pranavc)

    I signed up with a hosting provider and installed wordpress.

    Moderator James Huff

    (@macmanx)

    And the Default theme doesn’t work?

    pranavc

    (@pranavc)

    that is correct..the default them doesn’t work either.

    Moderator James Huff

    (@macmanx)

    Can you provide a link to your blog so we can investigate the issue?

    pranavc

    (@pranavc)

    absolutely….here goes:

    http://www.radiocremebrulee.com/blog.php

    Thanks in advance!

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    That’s not a WordPress install.

    pranavc

    (@pranavc)

    Not sure I understand. It has been integrated with a website I built in soholaunch. But I did install wordpress via my cpanel.

    essentialwellbeing

    (@essentialwellbeing)

    did you install it in the /blog folder?

    pranavc

    (@pranavc)

    Yes..it has been installed in the /blog folder.

    thisisedie

    (@thisisedie)

    Ok then the address is http://www.radiocremebrulee.com/blog/ not http://www.radiocremebrulee.com/blog.php and themes DO work because I’m looking at the default theme right now.

    toria

    (@toria)

    I have a similar problem. I have a WordPress blog installed at http://professorgrow.com. It is installed at the root, not in a separate folder. I created a mySQL database for it. I have been running it fine since February.

    I decided to try a different theme. I downloaded a theme called “Structure” that is a child of a theme called “Hybrid.” I followed their directions exactly — downloaded and installed (but did not activate) Hybrid. Then downloaded and installed Structure. It said for me to activate Structure only, which I did.

    Now I cannot see my site at all!

    I cannot even get into admin to fix the problem.

    I used FTP to delete Hybrid and Structure from my wp-content/themes folder, thinking it would cause my site to revert to default theme and let me into admin to activate the theme I had been using, but I still cannot see my site!

    Any help will be greatly appreciated!

    Moderator James Huff

    (@macmanx)

    toria, please stick to your own thread instead of imposing on another member’s unrelated thread:

    http://wordpress.org/support/topic/397700

    pranavc

    (@pranavc)

    Hi thisisedie,
    I tried loading that link and my blog post is not there. Furthermore, this was implemented as an integration with soholaunch website builder. Any ideas as to what might be going on.

    Moderator James Huff

    (@macmanx)

    In that case, I would suggest getting in touch with Soholaunch’s support department.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • The topic ‘Themes not working’ is closed to new replies.