WordPress.org

Forums

Types
[resolved] theme's custom field and types custom post (5 posts)

  1. nonchiedercilaparola
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi, i'm trying to use types plugin on my site. That's a very nice product. but i have a little problem with custom field of my theme. after the creation of new types i can see the custom field of my theme but they doesn't work. All inserted value disappear after each page update. So i would like to know if the problem is my theme or i have to set something in the plugin types settings?

    regards

    francesco

    http://wordpress.org/plugins/types/

  2. Adriano Ferreira
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    There is no Types settings to be configured in this case. You should see if there is some incompatibility problem. Please try to disable all extra plugins and choose a default wordpress theme. Let me know if it worked.

  3. nonchiedercilaparola
    Member
    Posted 1 year ago #

    thank, there insn't a types plugin problem. That's my theme that for some metaboxes take the value only by checkbox form that's are show only in normal post. Now i'm trying to understand where i can fix this and load custom post checkbox alzo in custom post types.

    this si the parent file where metaboxes are builded http://pastebin.com/AefEXpEP

  4. nonchiedercilaparola
    Member
    Posted 1 year ago #

    Solved:)
    code added in child functions.php
    http://pastebin.com/4GJdMv60

  5. Adriano Ferreira
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Good, thanks for sharing.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Types
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.