WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Themes and Graphics not appearing! (3 posts)

  1. gscot81
    Member
    Posted 7 years ago #

    I have built a PHP / MySQL based BLOG for our firm, on an IIS 6.0 (W2K3) server... I'm using WordPress as the Blogging software, and I've installed some WordPress-specific Themes for my Blog...

    My blog looks GREAT when I view it with the Browser ON the web server, but when I hit that same page from any other machine on my network, I get just a text-based "skeleton" of my site, no graphics, no formatting, etc...

    What am I doing wrong??

    I do have PHP Extensions installed and "allowed", and I do an IISRESET every time
    I make a change, just to be sure...

    Thanks very much.

  2. Jeremy Clark
    Moderator
    Posted 7 years ago #

    Most likely You have the blog url set to localhost or a loopback ip address. You need to change your blog url and wordpress url to reflect either then registered domain name you have pointing to the server or the hostname of the server itself if it's for intranet use.

    Resource:
    http://codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL

  3. gscot81
    Member
    Posted 7 years ago #

    That was it: I just went to the wp-admin/index.php page,
    and I changed the WordPress URL and the Blog URL to be the
    IP ADDRESS (internal... with internal DNS pointers) of the
    Web server itself, saved my Changes, and POOF, a test with
    an external browser (on the LAN, but off the Web server)
    showed my Blog site...

    THANKS VERY MUCH!!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic