Support » Theme: Wedding Bells » [Theme: Wedding Bells] photoblogs widget does not show in sidebar

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Theme Author laurilii

    (@laurilii)

    Hey Yan,

    Could you give me url to your website? What version of Wedding Bells and WordPress are you using? Are you using the featured image function for photoblog posts?

    The url of my site is http://yzhteahouse.com/blog. I use WordPress 3.2.1 and wedding bells theme 1.0

    Thanks for replying to me.

    Theme Author laurilii

    (@laurilii)

    Hey Yan,

    I don’t see the photoblog anywhere on that website. Do you have published any photoblog posts yet?

    I did publish one, but it didn’t show on the sidebar with the photoblog widget selected, not even the label. So I converted it to a post by copying and pasting. Right now I don’t have a photoblog. I guess I can make a one for testing?

    Theme Author laurilii

    (@laurilii)

    Yes that would be nice. I tried to replicate your setup but it seems to work just fine for me.

    Did you upload your photoblog photos using the “Upload a photo to this post” box?

    Hello Laurilii,
    I published a photoblog and it works just fine. I must missed some steps before. Anyway, thanks for helping out.

    Theme Author laurilii

    (@laurilii)

    Hey Yan,

    That’s good to hear! If you run into any other problems feel free to ask. By using email you can also expect to get a quicker reply 🙂

    jpmd

    (@jpmd)

    Is there any way to get the comments to embed as in show up on the page? No matter what I do, you have to click a link to see the comments and it’s confusing for people I think.

    Any advice or help will be much appreciated.

    JP

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Theme: Wedding Bells] photoblogs widget does not show in sidebar’ is closed to new replies.