WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » [Resolved] Theme Weaver – Gallery post view problem

[Resolved] Theme Weaver – Gallery post view problem

  • I am trying to create a multi-language site, using WP3.1 qLanguage and I have ticked “Display full posts”

    I am using the standard gallery system

    But something goes wrong!
    look here: waste.325.dk (Home)
    and here: waste.325.dk/?p=100 (the actual post)

    How do I get the appearance of /?p=100 to be on Home ?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • I don’t think this is a theme issue.

    Please try temporarily switching to Twenty Ten and see if the problem persists. If it does, then the problem is not a Weaver issue.

    Yes … and No

    Just tried to change to twenty ten and then all the “CSS” stuff disappeared.

    but still the post is identified as a gallery with a sentence:
    “This gallery contains 7 photos.” instead of just showing the entire post as I want

    it is the gallery.php that creates the problems, so I have changed the content to:
    <?php
    /**
    * Template for displaying gallery excerpt
    */
    ?>
    <div id=”post-<?php the_ID(); ?>” <?php post_class(); ?>>
    <h2 class=”entry-title”><?php weaver_post_title(); ?></h2>
    <?php weaver_posted_on(); ?>
    <div class=”entry-content”>

    <?php the_content(); ?>
    </div><!– .entry-content –>
    <?php weaver_posted_in(); ?>
    </div><!– #post-## –>

    Which serves my purpose!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Theme Weaver – Gallery post view problem’ is closed to new replies.
Skip to toolbar