WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Vintage Camera » [Theme: Vintage Camera] annoying error on Opera

[Theme: Vintage Camera] annoying error on Opera

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Theme Author Caroline Moore

    @sixhours

    I haven’t done much testing in Opera. In general, I design for Firefox, Chrome, Safari, and IE (8+) Those are the “big four,” but next time I update the theme I’ll look into this. Thanks!

    Another bug found on both Opera & Firefox (havn’t test with other nav):
    When i try to change the general width to 600 -> 1000 (on /vintage-camera/layouts/ie.css) , the top blackbar is completly broken but the bottom one is perfectly resize. See here.

    Maybe i’m doing it wrong ? Or i’m missing something ?
    Anyway thanks for looking at it ! (And sorry for my english.)

    Theme Author Caroline Moore

    @sixhours

    That’s not really a bug. If you’re altering the CSS, you likely have to make additional adjustments somewhere. The top bar is part of the header, separate from the main column and the bottom bar, so it makes sense you’d need to work with it separately. This is somewhat advanced customization–I’d suggest playing around with it until you get the desired result.

    Edited to add: The ie.css stylesheet is only called if you’re using IE or not using the responsive layout option, so that might be causing a problem. I was able to adjust media.css to the new width without problems.

    Aw thanks, that’s per-fect now.

    Hi sixhours,

    just wanted to know if you’ve found the cause about that prev/next not showing on Opera ?

    Theme Author Caroline Moore

    @sixhours

    Nope, haven’t had a chance to look at this. It’s low on the priority list at this point since I need to update all my themes for 3.4. It will be noted in the theme’s readme.txt when it’s fixed.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Theme: Vintage Camera] annoying error on Opera’ is closed to new replies.
Skip to toolbar