[Theme: Twenty Fourteen] Plugin and Footer Issues (4 posts)

  1. eerlewein
    Posted 1 year ago #

    Morning Ladies and Gents,

    Been working with the 2014 theme for the last week now getting things set up for friend and myself to start a new business.


    I just keep running into a couple of issues that I am unable to resolve.

    I have created a child theme and keep working with that however, the original theme is giving the same issue.

    List of Problems:

    1. The footer has a tendency to just disappear and not be visible. To make it temporarily visible, I open up widgets for the footer move one of the boxes in position, reload the page and its back again. Happens in the child and original theme. Does anyone have a solution for this?

    2. Added the following Plugins:
    - Autoptimize
    - NextGEN Gallery by Photocrati
    - W3 Total Cache
    individually at different times and each of them caused the page to go into a Server 500 error not displaying the page at all. Checked the serverlog and no issues have been found. during the activate/deactivate process the .htaccess file content did not change and I have the php.ini set to have 60MB of additional memory.

    Hoping someone could assist me with these issue and help me get them resolved.

    Happy Monday!

  2. eerlewein
    Posted 1 year ago #

    Checked the server log now after Autoptimize had an update. Getting the following errors:

    Premature end of script headers: wp-comments-post.php, referer: http://mountaineer.us/?p=1

    Premature end of script headers: wp-comments-post.php, referer: http://mountaineer.us/2013/12/29/welcome/

    The footer menu is still disappearing. Unresolved :/

  3. Jenniferep
    Posted 1 year ago #

    They should change this theme to disappearing posts and widget theme. My front page only showing 1 post and then footer disappeared after just previewing another theme, not switching just previewing. And the front page is set to 4 posts in reading.Dissabled plugins stil nothing seems like could be same issue causing. Using latest wordpress and theme

  4. Jenniferep
    Posted 1 year ago #

    To get visual editor to reappear just check box in profile and save then uncheck and resave

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic