Support » Plugin: SiteOrigin CSS » Theme translation strings stop working with SO-CSS

  • Resolved manojuggling

    (@manojuggling)


    Hi,
    First of all, I love your plugin! It makes my life much easier.

    My ‘bug’ (maybe not a bug) is hard to describe, but I hope we can find out what’s going on.

    I recognized that when I use the Siteorigin CSS plugin, my Loco Translate plugin’s translation strings stop appearing on newly CSS-affected parts.

    Luckily I found a solution to fix it, but it’s a little extra job on my side: I create the nice-looking formatting in Sitorigin CSS (translations are gone ON THE SPECIFIC SECTION where CSS is applied to), then I copy it to the template CSS section (and everything is fine).

    I work on a theme translation, in my opinion, the theme doesn’t call the function “load_theme_textdomain” in this case (Loco Translate FAQ). But I don’t know why!

    • This topic was modified 1 year, 2 months ago by manojuggling.
    • This topic was modified 1 year, 2 months ago by manojuggling.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Support alexgso

    (@alexgso)

    Hi manojuggling,

    So, to clarify, the issue you’re facing is when you alter the CSS of some text on the page the text no longer outputs with the correct translation? Or are you saying that the translations aren’t appearing while using the SiteOrigin CSS editor view? Maybe a screenshot may help me understand – really sorry about this!

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Theme translation strings stop working with SO-CSS’ is closed to new replies.