WordPress.org

Forums

Theme switcher problems (5 posts)

  1. niki083
    Member
    Posted 8 years ago #

    I was satisfied with the theme switcher plugin, until I upgrated my wordpress from 2.0.4 to 2.0.5 Now it doesn’t change the themes anymore. I get the link to chosen theme, but it doesn’t change anyway. I’m not familiar with any codes, so i’ll be gratefull for any tips.

  2. moshu
    Member
    Posted 8 years ago #

    I installed Ryan's plugin: http://codex.wordpress.org/Plugins/Styles
    on a 2.0.5 yesterday and it works.

  3. jennmiller
    Member
    Posted 8 years ago #

    moshu, I tried that link a few times today and got this:

    --Oops...

    Trac detected an internal error:

    'module' object has no attribute 'cgi_start'

    Traceback (most recent call last):
    File "/usr/home/matt/cgi-bin/trac", line 25, in ?
    trac.core.cgi_start()
    AttributeError: 'module' object has no attribute 'cgi_start'--

    My problem, though, is an IE 7 problem. No javascript of any kind will work, even though my settings are fine. I'll just use FF and hope my readers do, too.

  4. moshu
    Member
    Posted 8 years ago #

    There must be something wrong with the site - hopefully the devs will get it back soon!

  5. Guzzo
    Member
    Posted 8 years ago #

    Looks like the site is working now.

    I downloaded and installed Theme Switcher on my 2.0.5 blog and it seems to be working fine.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.