WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » [Theme: Simple Catch] Slider not working. Static images covered with dots?

[Theme: Simple Catch] Slider not working. Static images covered with dots?

  • DougJoseph
    Member

    @dougjoseph

    Hello. We have a multisite network. On one of the sites, we have installed the theme, and selected a couple of posts for the slider. Instead of slider, the posts are shown in a static manner, and their images are shown all covered with gray dots. ???

    Anyone have any idea what could cause this and how to fix it?

    http://wordpress.org/extend/themes/simple-catch/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • DougJoseph
    Member

    @dougjoseph

    You can see the front page with the “dots” problem at http://www.popupci.org

    DougJoseph
    Member

    @dougjoseph

    I should mention that we made a child theme, which has absolutely no modifications whatsoever, and it is being used, just in case we would want to make modifications. Surely the use of an unmod’d child theme would not cause this? Nevertheless, I will switch to the main theme just to make sure.

    DougJoseph
    Member

    @dougjoseph

    Update: OK, the use of a child theme was causing the slider to not work.

    OK, how am I suppose to make needed style changes if I cannot use a child theme? Help!

    DougJoseph
    Member

    @dougjoseph

    Also, although the slider works when I don’t use the child theme, the dots are still covering the images in the slider! Help!

    Theme Author Catch Themes
    Participant

    @catchthemes

    Hi Joseph,

    Our theme Simple Catch is not ready for child theme. You have to use it as the parent theme only.

    If you want to do simple customization through css then you can add in “Custom CSS Styles” from Theme Options-> Custom CSS styles box.

    I have uploaded the screenshot of the Custom CSS style box. http://ScrnSht.com/pijrov

    Regards,
    Sakin

    cameldance
    Member

    @cameldance

    I had this same issue. My guess is that within the theme there are some links to files that use a relative file path rather than an absolute path.

    I solved it by copying all the theme files and folders into my child theme, rather than just style.css. Seems to be working fine doing it that way.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Theme: Simple Catch] Slider not working. Static images covered with dots?’ is closed to new replies.