WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Scrappy » [Theme: Scrappy] updated to 1.3 now widgets not working

[Theme: Scrappy] updated to 1.3 now widgets not working

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 30 total)
  • Same here.

    Theme Author Caroline Moore

    @sixhours

    Ahh, good catches both. This will be fixed in the next release!

    When will the next release be? I am in the process of creating a new blog and don’t want to start promoting it until it’s fixed. Thanks so much!

    Theme Author Caroline Moore

    @sixhours

    I’ve uploaded it for review, now it’s up to the theme review team to approve and sync it… so anywhere from a few hours to a week!

    Gotcha, sixhours – just waiting on one of those guys to sync it up now 😉

    Theme Author Caroline Moore

    @sixhours

    😀 Thanks Amy!

    I had the same problem with my site. I hope the correction updated is soon.

    Can you let us know what files were updated in 1.3.1 so we can manually download them from SVN?

    Theme Author Caroline Moore

    @sixhours

    Style, page-nosidebar, and sidebar.

    Any updates on when the scrappy update will occur? Scheduled to launch soon and getting a little antsy… I don’t know how to do anything “manually” so it’s been a waiting game for me.

    Theme Author Caroline Moore

    @sixhours

    Sometime in the next week. The review team and admins are volunteers and syncing to Extend is a manual process for them. Your patience is appreciated!

    I am glad to see I am not the only one having problems. My site was launched last month after much work and now I have archives, a meta box and the words are fuzzy. It took me forever to figure it out the first time!

    I will be waiting patiently! I love this theme!

    Theme Author Caroline Moore

    @sixhours

    Mommycubed (:)) the sidebars will be fixed, but I don’t know why the font would be “fuzzy”. It’s possible you were running a much older version… I did update the body font several revisions back, but not with the latest update…

    When I first found your theme, I did delete my upload and uploaded it from your “child” theme (or so I thought!).

    Here is my site…can it be fixed? I am not php or css savvy…everything I do is from a Google search and then I learn it.

    http://www.candybatmitzvah.com/

    Thank you!

    Theme Author Caroline Moore

    @sixhours

    It doesn’t look broken to me… the font looks fine here. Can you post a screenshot so I can see what you’re seeing?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 30 total)
  • The topic ‘[Theme: Scrappy] updated to 1.3 now widgets not working’ is closed to new replies.
Skip to toolbar