WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Theme only works in Firefox (4.0)

Theme only works in Firefox (4.0)

  • I have finally start to work on a theme and learn how to build wordpress websites and i am soon done with my layout.

    I started of with the blank theme from Lynda and everything looks good and nice in Firefox (4.0) and was just going to see it in Google Chrome and Internet Explorer and it doesn’t load any pictures…

    So my questions…

    1. How can i fix this ?
    2. Why is this happening?

    I use .gif format and have everything in .css so i only put like <div id="header"></div> to show the header ( i guess that’s normal ? )

    Thanks for reading and hopefully someone will have an answer.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Why don’t you post your url so everyone can take a look at the problem?

    I have it on my pc using xampp

    hm, i have gotten it to work now i think

    I found this on a style.css

    #header {
    background-image:url(“path/to/image”/*tpa=http://yoursite.com/wp-content/themes/yourtheme/imagesyourheadername.gif*/);
    width:1046px;
    height:157px;
    }

    All i did was to remove the the /tpa=http://yoursite.com/wp-content/themes/yourtheme/imagesyourheadername.gif*/);

    and it works now.

    What does the tpa thing do ? do i need it for something ?
    /*

    */
    dont i use that for templates (pages)?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Theme only works in Firefox (4.0)’ is closed to new replies.
Skip to toolbar