WordPress.org

Forums

Media not showing up above post title (3 posts)

  1. kdrew
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hello,

    I have just started up with WordPress (Jkreativ Lite). I am having trouble with adding media to my posts. I am not sure how to have the image show up on top of the post title, as it is shown in the Jkreativ Lite demo. Instead the photo shows up right next to my text, or it doesn't show up at all.

    Would love some help with this! Thanks! http://www.kendrajdrew.com

    -kdrew

  2. BBakes
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hey - I'm having the same problem with this theme.
    I found that if I put the html for the image into the title field, it will show up. HOWEVER, then I have a giant link for a title in the backend :/ Also, I've found that the only thing that clicks through to the actual post is the date and if you click on the image it goes to a zoom of the image. So if anyone else has figured this out, let me know too!
    Cheers

  3. BBakes
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi Kdrew
    Not sure if you've figured out the issue with the images but I just did! Yay! I found that others were saying to add add_theme_support( 'post-thumbnails' ); to the php but I can't sure how/where. But I just fixed it and I can now add images into the title.

    Apperance > Editor > Theme functions (functions.php) > add add_theme_support( 'post-thumbnails' ); to the code as I have below > Update code > Refresh.
    It'll add the featured image ability into your next post!

    Apologies if you've already done it, but I was so happy to find out how to do it I thought I should share. Just have to figure out how to resize it now :/
    Cheers
    B

    <?php

    /**
    * Load
    */

    require_once locate_template('/lib/init.php'); // initialize
    require_once locate_template('/lib/themes-functionality.php'); // additional themes functionality
    require_once locate_template('/lib/init-menu.php'); // initialize menu
    require_once locate_template('/lib/newadmin.php'); // new admin
    require_once locate_template('/lib/scriptstyle.php'); // loading style & script
    add_theme_support( 'post-thumbnails' );
    /*
    * EOF
    */

Reply

You must log in to post.

About this Topic