Support » Theme: Grey Opaque » [Theme: Grey Opaque] theme activation wipes out the blog

  • I had just installed WordPress 3.1.3, and tried to activate the theme “Grey Opaque” 1.2.0 by H.-Peter Pfeufer and lost all functions of the blog, twice. All any blog address returned was a blank white page.

    I erased the directory and uploaded the files and re-installed. Installing “Grey Opaque” seemed OK, but activating it made all pages blank white. I like the theme, is there a fix for that? Chip Bennett said to turn on “wp-debug” in the “wp-config.pgp” file and contact you.

    Before trying it again, though, is there a set of directories or files I can save a copy of, so I only need to restore those to return the blog to functionality? I don’t want to completely re-install if possible. I’ve done a little work with another theme, uploading a masthead image, defining categories and entering a couple posts.

    http://wordpress.org/extend/themes/grey-opaque/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Sounds like a PHP error.

    To answer your question, you don’t really need to back up anything. What you should do instead is, when this happens, simply delete the Gray Opaque theme directory – or even just rename it if you don’t want to delete it. If your WP install can’t find the theme it’s supposed to activate, it’ll fall back onto the default Twenty Ten theme, and your site should work fine from there.

    OK, just rename that directory to get it back. How would you debug it then, or identify the error?

    anyway…

    on clicking preview
    http://www.synapse9.com/signals/?preview=1&template=grey-opaque&stylesheet=grey-opaque&preview_iframe=1&TB_iframe=true
    I got the error
    Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /var/www/html/signals/wp-content/themes/grey-opaque/functions.php on line 1576

    On clicking activate
    I got the error
    Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /var/www/html/signals/wp-content/themes/grey-opaque/functions.php on line 1576

    the WP-admin page opens, but the blog does not reset to any theme. What more can I do to restore it?

    it did restore when starting a new tab.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Theme: Grey Opaque] theme activation wipes out the blog’ is closed to new replies.