Support » Theme: Travel Way » Theme doesn’t load properly on iPad

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • I have people reporting issues with the way the menu is loading on laptops too 🙁 Why is this happening? Wasn’t this extensively tested?

    I noticed that if I don’t maximize the window and I start decreasing its size there is a large range of window width that loads the menu all white, in between desktop and mobile. How can this “no-man’s land” get eliminated, providing a direct switch without glitches from the desktop version of the site to mobile version, depending on size screen?

    Theme Author Acme Themes

    (@acmethemes)

    Hello mirelaiepurela,

    We have demo site http://demo.acmethemes.com/travel-way/ and Responsive Demo site http://www.acmethemes.com/demo/?theme=travel-way
    There is no issues as you mentioned.

    Can you please let me know if you are customizing theme ? Are you using child theme ?
    Sometimes customizing the theme may cause the issue.

    Best Regards!

    Hi,

    Yes, I am using a child theme, but the customizations I did is unrelated to the section I am referring to font size and removing capitalized letters. In addition, I added some extra functions I used to use on my previous theme (to thank users when they first commented, and to remove the extra revisions in WP).

    I also have a new header, based on the header template, but I use that only on the homepage, to have all the meta, open graph, twitter card summary, Dublin core codes for the front page.

    However, I did everything the same way as for my previous theme, and it didn’t break it.

    Theme Author Acme Themes

    (@acmethemes)

    Dear mirelaiepurela ,

    It seems like bootstrap is loaded after theme css so it breaks the theme menu.

    On your child theme while you en-queuing parent style please add bootstrap as dependency.

    wp_enqueue_style( $parent_style, get_template_directory_uri() . '/style.css',array('bootstrap') );

    Best Regards!

    Hi. The code as it is was breaking my site. But after adding the space before array, it seems to be working fine. Thank you

    Theme Author Acme Themes

    (@acmethemes)

    We are happy to know your problem resolved 🙂

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.