WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Theme disappears

[Resolved] Theme disappears

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Mark O'Donnell

    @markodonnell

    Hi Ron,
    You are going to have to dig into your theme and the single-player.php template. It is not unusual to have to tweak the template a bit but something here is broke bad. Here’s the first few lines of your page source:

    <head>
    <body class="single single-player postid-1680 myatu_bgm_body">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=UTF-8" />

    Then further down the body and head are closed and THEN comes the page content.

    </body>
    </head>
    
    <div id="primary">
    <div id="content" role="main">

    The <body> element is inside the <head> element??? That’s not right and I’m pretty sure the plugin’s template is not messing with the head or body elements. Again, you are going to have to dig a little deeper and tweak something a bit.

    As for the GS Slider, the Game Schedules plugin I sent you is a BETA. The way to install it is by extracting all from the .zip archive and then moving it to your plugins directory via FTP. I would recommend testing it on a non-production site. It’s pretty stable. In fact, I am preparing it for publication (documentation, readme, screenshots, I18n, etc. right now. You can check it out on my development site. And if you think I’m using some Jedi mind tricks on that site, you can check it out on this beta user’s site.

    Let me know how it goes.
    -Mark

    Hi Mark,
    as for the theme, I’ll try to see with my theme developers.

    As for the GS Slider, I went through my FTP. I can’t tell you how it goes … I can’t access my backend since. Well, I’m able to log in, but all I see after is a white page. The website is working though !!!

    Ron

    Backend trouble …. resolved.
    Still working on the theme …

    Plugin Author Mark O'Donnell

    @markodonnell

    Cool. Please let me know how it goes with the theme.

    Hi Mark,
    here is the answer provided by the theme’s developer. Unfortunately, the problem is not resolved 🙁

    Perhaps there’s conflict with this plugin and equal heights script of the theme. You can edit theme’s file header.php and delete this part:
    <!– equal heights –>
    <script type=”text/javascript” src=”<?php echo $template_path ?>/js/equal_heights.js”></script>
    <script type=”text/javascript”>
    window.onload = function() {
    <?php
    $showU = array();
    $showA = array();

    $uppermodules = 0;
    $bottommodules = 0;

    if(is_active_sidebar(‘user5’)) {$showU[0] = “‘c1′”;$bottommodules++;}
    if(is_active_sidebar(‘user6’)) {$showU[1] = “‘c2′”;$bottommodules++;}
    if(is_active_sidebar(‘user7’)) {$showU[2] = “‘c3′”;$bottommodules++;}
    if(is_active_sidebar(‘user8’)) {$showU[3] = “‘c4′”;$bottommodules++;}

    if(is_active_sidebar(‘advert1’)) {$showA[0] = “‘c5′”;$uppermodules++;}
    if(is_active_sidebar(‘advert2’)) {$showA[1] = “‘c6′”;$uppermodules++;}
    if(is_active_sidebar(‘advert3’)) {$showA[2] = “‘c7′”;$uppermodules++;}
    if(is_active_sidebar(‘advert4’)) {$showA[3] = “‘c8′”;$uppermodules++;}

    ?>

    <?php if($bottommodules) { ?>
    BoxHeights.equalise(<?php echo join(“,”,$showU); ?>);
    <?php } ?>

    <?php if($uppermodules) { ?>
    BoxHeights.equalise(<?php echo join(“,”,$showA); ?>);
    <?php } ?>

    Thank you Mark

    Plugin Author Mark O'Donnell

    @markodonnell

    Hi Ron,
    That’s interesting. I don’t see anything obious here that would be causing a problem. Did you resolve the problem with the <body> and <head> tags being hosed up? I wouldn’t proceed any further until that’s resolved. I certainly don’t see anything in the above code that would impact that. In fact, the response from the theme developer is sort of lame relative to that problem.

    Are you trying to put the shortcode in a text widgets? Use the the widgets? Or what?

    Let me know. Interesting problem.

    -Mark

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Theme disappears’ is closed to new replies.