WordPress.org

Forums

Delicate
No accents in titles (5 posts)

  1. rebordao2001
    Member
    Posted 3 years ago #

    The post titles don't render the accents (I'm writing in Portuguese). Their titles through edit look fine. I'm using the latest version of WordPress for Portuguese and if I use other themes the titles have accents. Any ideas about how I can hack Delicate to solve this problem? Thanks.

    Antonio

    http://wordpress.org/extend/themes/delicate/

  2. rebordao2001
    Member
    Posted 3 years ago #

    I noticed that if I open the individual post, in their own page the title has accents. The problem only occurs in the front page.

  3. conkneisel
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have been having the same problem--the apostrophes do not show up in the Title of the Post. Also, the Font's weight changes -- in the single Post it is heavier. When the Posts page initially loads, it briefly flashes to show the heavier font. I tried adding the HTML code for the apostrophe and that did not work.

    Help?

  4. nattywp
    Member
    Theme Author

    Posted 3 years ago #

    Hello,
    the problem is that Vegur font (which we use for Cufon) did not recognize special characters.
    You should replace Cufon font located in /js/font.js using this tool
    http://cufon.shoqolate.com/generate/

    Or you can disable Cufon font replacement under Theme Options.

    Cheers,
    NattyWP

  5. rebordao2001
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi nattywp,

    Thank you very much for the help.

    Cheers!

    Antonio

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags