WordPress.org

Forums

Customizr theme Save and Publish (15 posts)

  1. Hyp3Life
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have been using this theme for a few weeks now and it is everything I want in a theme. So thank you to whoever made it.

    However, I can no longer "Save & Publish" anything. When I click this button, none of my changes are saved. I am doing this under the "Customizr" tab, and no changes.

    Its worth noting I updated my Customizr theme and the problem seems to have a started around that time.

  2. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try deactivating your plugins to see if that helps.

    If not, leave them off and switch to the default theme to see if it's a theme-specific problem.

  3. Hyp3Life
    Member
    Posted 1 year ago #

    When trying to customize my theme, I still get all of the options and grey bar on the left side of the page. However, I do not get any Live Preview of my page to the right.

    This would not be a problem, however, when I change anything in the Grey Toolbar to customize the theme, it will not save/publish my changes.

    I have tried:
    - Deactivating/Deleting all Plugins
    - Completely uninstalling and reinstalling WordPress
    - Using different internet browsers
    - Tried using multiple themes (still same problem)

    I am on Google Chrome and this problem only recently started when I updated either my WordPress and or theme.

    Any suggestion?

  4. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Link to your site?

  5. Hyp3Life
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have two. Both are in the creation stages so no posts. Both have same problem

    http://hyp3.net/
    http://www.zacharydash.com/

    Is it worth noting that under my plugins, both have a "drop-in" of install.php?

    I do not know Code Lingo so I am not sure what this means. THank you for the help!

  6. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Is it worth noting that under my plugins, both have a "drop-in" of install.php?

    What do you mean?

    Where are your sites hosted?

  7. Hyp3Life
    Member
    Posted 1 year ago #

    bluehost.com

    Under my plugins it says:

    "Drop-ins are advanced plugins in the wp-content directory that replace WordPress functionality when present.

    1 item
    Plugin: install.php
    Description: Custom install script"

  8. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I'd suggest asking BlueHost about this - they just updated their PHP version - so may be related. Worth checking with them in any case since you have a clean install of WP with no plugin and a default theme.

  9. Hyp3Life
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you. I will call and post my results back to this thread for future users.

  10. Hyp3Life
    Member
    Posted 1 year ago #

    I contacted Bluehost and they said they can not recognize this file from their servers.

    Here is the what I am seeing on my screen..

    http://i.imgur.com/NlOrgYt.jpg?1

  11. Hyp3Life
    Member
    Posted 1 year ago #

    So I have deleted the "drop-in"....

    However, this did not fix my problem. I still can not see a Live Preview or Save/Publish anything.

  12. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I'd suggest reinstalling WP - download a new copy to your computer and replace all files and folder EXCEPT wp-content, wp-config.php and .htaccess. Make sure to delete the old files and folders before uploading the new versions.

  13. michaellausser
    Member
    Posted 1 year ago #

    Have you solved the problem?
    I'm now facing the same. First I just had problem to save the menu. But after closing a lot of windows it worked again.

    Now want to update the homepage, but nothing save and publish doesn't affect anything. I see the preview, but it's not publishing.

    No new Plugins installed....

    If there is any help would be great !!

  14. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @michaellausser: If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic.

  15. michaellausser
    Member
    Posted 1 year ago #

    In my Case Page Builder from SiteOrigin ist blocking the saving. After Deactivation it's working again.

    Perhaps it helps you also.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic