WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Custom Community » [Theme: Custom Community] Updated to WP 3.3, now Media Uploader and Custom Login Page No Longer Work

[Theme: Custom Community] Updated to WP 3.3, now Media Uploader and Custom Login Page No Longer Work

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • hi mickey,

    thanks for reporting this, I just created a ticket in Github so it will be for sure addressed by a developer.

    https://github.com/Themekraft/Custom-Community/issues/134

    for support please drop by our free support forums:
    http://themekraft.com/forums

    the next steps in the further development will be to fix all bugs and make it easier to use.

    thanks to everyone helping us to improve the theme!
    cheers, konrad

    @ Konrad

    Thank you for the reply. I was at the forums and saw it mentioned once that someone else was having the same issue(s).

    I love this theme, but at times, it seems that there are possible conflicts and I usually just rebuild the site and start over. I just don’t want to do that everytime WordPress makes a big update.

    Again, thank you for the reply. I’ll try to make a visit to the forums.

    Has anyone else had this problem? It still exists for me. Only thing left is to due a full reinstall of WordPress again.

    I do not have the media upload problem at all.
    Ftp into your host and check the chmod on uploads.
    also check that you have a blogs folder and check the chmod on it.

    @ Full Circle, thank you for your reply.

    Everything was working fine until I upgraded to WP 3.3. I tried deactivating all plugins, etc. I can switch to the BB default theme and I can upload images. That’s why I’m wondering what changed in WP 3.3 for it to affect this theme.

    that is truly strange. what version of the theme are you running?
    also check your host, see if they are using cdn versions (cache) of jquery.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Theme: Custom Community] Updated to WP 3.3, now Media Uploader and Custom Login Page No Longer Work’ is closed to new replies.
Skip to toolbar