Support » Plugin: HT Mega - Absolute Addons for Elementor Page Builder » Theme Builder Blog templates not working

  • Hi, I’m presenting at a WordCamp on Saturday and would like to include your plugin in the demonstration however I cannot get the blog templates to work in the theme builder. Perhaps I have done it wrong? Here are the steps to replicate:

    1. Create a new Elementor template using the HTMega widgets for post title, content etc
    2. Assign the template as Single Blog and Blog Template in HT Builder settings
    3. Load the blog page and a single post page – the assigned template is not used 🙁

    Troubleshooting:

    • If the template is assigned as either Header or Footer template it works – so there’s no issue with the template widgits
    • I’ve tried different themes – no difference
    • I’ve turned off all other plugins – no difference

    I would be grateful if a solutions can be found as soon as possible.

    Thank you.

    p.s. If you can be in contact with me I have a small suggestion that would add even greater value to an already valuable plugin.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • An update: I have found why and where it doesn’t work and have a simple code fix that works.

    Plugin Contributor HasThemes

    (@hasthemes)

    Hi,
    Thank you for writing here.
    It is our pleasure that you want to present our plugin.
    Would you please describe, what you find and what is your opinion to improve our plugin?

    Thank you, I’ve sent details via your website… please confirm you’ve received it.

    Plugin Contributor HasThemes

    (@hasthemes)

    Hi,
    We got your email. We will look into this and get back to you.
    Thank you

    Plugin Contributor HasThemes

    (@hasthemes)

    Hi Stephen,
    Thank you for the awesome contribution.
    We used your code and updated our plugin.
    To respect your contribution, we give you free access to our HT Mega Pro version for lifetime plan.
    We sent the file and the license key through email.
    Thank you

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Theme Builder Blog templates not working’ is closed to new replies.