WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » theme are not working

theme are not working

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author David Wells
    Member

    @davidwells

    Flush your permalinks: http://docs.inboundnow.com/guide/fixing-landing-page-404-error/

    This should fix your issue

    tucstyle54
    Member

    @tucstyle54

    That did not resolve the issue. the new landing page look just like a regular page. any other thoughts
    https://wordpress.org/plugins/landing-pages/ The landing page im trying to use is half and half but it does this to all landing page themes

    Plugin Author David Wells
    Member

    @davidwells

    Sounds like a plugin/theme conflict.

    To test for a theme conflict:

    1. Activate default Twenty Ten, Eleven, Twelve, or Thirteen theme
    2. Check to see if the issue still occurs
    3. If the issue does not occur after having activated the default “Twenty” theme, your theme is causing a conflict with landing pages.

    To test for a plugin conflict:

    1. Deactivate ALL plugins
    2. Activate Landing Pages
    3. Check to see if the issue occurs

    If the issue does not occur, one (or more) of your plugins is causing a conflict with Landing Pages.

    To determine which plugin(s) is causing the conflict, follow these steps:

    1. Activate each plugin one by one
    2. Check to see if the issue occurs after each plugin is activated
    tucstyle54
    Member

    @tucstyle54

    Tried all thous step and the same thing

    http://www.drugrehabcenters.me/go/test3/

    Plugin Author David Wells
    Member

    @davidwells

    You turned off all plugins and changed to default theme?

    What does your sites .htaccess file look like?

    tucstyle54
    Member

    @tucstyle54

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !lp-variation-id
    RewriteRule ^go/([^/]*)? /wp-content/plugins/landing-pages/modules/module.redirect-ab-testing.php?permalink_name=$1 [QSA,L]
    RewriteRule ^landing-page=([^/]*)? /wp-content/plugins/landing-pages/modules/module.redirect-ab-testing.php?permalink_name=$1 [QSA,L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

    Plugin Author David Wells
    Member

    @davidwells

    That looks correct.

    Update wordpress to latest version. Deactivate all plugins, then activate landing pages and activate base theme twenty ten and then flush your permalink cache.

    If that doesn’t work, it sounds like a server issue we haven’t seen before.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘theme are not working’ is closed to new replies.