WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] the_excerpt not working as expected (content running over)

[Resolved] the_excerpt not working as expected (content running over)

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Here is the index page code in pastebin: http://pastebin.com/embed_js.php?i=hLj3tFVP

    Here is the functions page code in pastebin: http://pastebin.com/embed_js.php?i=73sNTeE0

    Any help is appreciated. Scott

    Michael

    @alchymyth

    Forum Moderator

    the offending page excerpt has a lot of ‘non-breaking-space’ characters in the content; because two words joined by a ‘non-breaking-space’ are considered to be one word (although it looks like they have a space between them), they do (obviously) not get counted individually by the excerpt code.

    <p>Ology Consulting Group, LLC offers 15 years of&nbsp;inovative technology&nbsp;solutions to small and&nbsp;large businesses alike.&nbsp;&nbsp;Our industry&nbsp;relationships&nbsp;range from&nbsp;“start ups” to Fortune 50 enterprises.&nbsp;&nbsp;Ology Consulting Group&nbsp;has developed the&nbsp;art and&nbsp;science of combining the strategies and power of large agencies&nbsp;with boutique style&nbsp;customer service.&nbsp; Our style is that we listen first and then lead.&nbsp; Service and collaberation is where we excel <a href="http://216.119.90.168/wordpress/index.php/about-us/">Read More</a></p>

    possibly edit your page content (using the html setting of the editor) and see if you can eliminate the &nbsp; characters – or rewrite the content.

    Thank you alchymyth!!!! That did the trick. I did not see those “&nbsp’s”

    On a side note…in learning WP/PHP, I have found these forum’s to be more valuable then Gold…dare I say Platinum….now, to the point…I have noticed that YOU contribute more to these forums than probably any other person and always with solid solutions. I can’t tell you how helpful you have been to me…this is the 2nd time you have helped me. In a matter of minutes you helped me with things that I have spend hours (literally many hours) trying to fix myself. I can see from reading other posts that you have helped dozen’s of others as well…and for that..I say a huge thank you…I really hope you know how appreciative I am…i’m sure others are as well.

    Scott

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] the_excerpt not working as expected (content running over)’ is closed to new replies.
Skip to toolbar