Support » Developing with WordPress » the_excerpt() is not working

  • JAI

    (@nalin867)


    Hi, I am developing a theme. I installed a fresh WordPress and installed my theme. I also import the demo data. Now problem start that “In theme customizer, when I select any category from my demo content list for displaying any section at my front page, the_excerpt() is not displaying.
    Another side, If I create a new post with some content, this post excerpt will be displayed.

    Imported demo content’s post excerpt is not displaying but when I create a new post, it’s excerpt will be displayed.

    What’s and where the problem?
    Help me!
    Thanks in advance.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • JAI

    (@nalin867)

    These demo content created by WordPress Importer (Tools) from my another website. the_excerpt() of this demo content posts are not displaying in other themes also, it means some problem in demo content.
    What can be the problem?

    lotgrafix

    (@lotgrafix)

    i dont know why i cant post a new topic but anyway…

    to the point…
    my excerpts aren’t working either, but maybe i found where’s the issue.

    i have my own template that i have used thru years already,
    and template is fully working on all my wp sites except one,
    my template is not working in my wpmu instalation.

    i spent 3 days looking for answers and nothing,
    i changed the_excerpt to get_the_excerpt,
    i tried the_content(get_the_content(),30),
    and a few more different things and nothing.

    so, i had an idea, i ended up installing twentynineteen theme…

    wp2019 was showing full content of every post on the homepage,
    then i changed within the theme, the_content for the_excerpt and voalá,
    it didnt showed!

    the_excerpt is only working if i fill up the excerpt area in the post editor,
    but if i leave the excerpt blank, it doesnt,
    is not extracting the content first XX words.

    ps: every other function works perfectly without any issue.


    I hope this info can help a lot to solve this global issue.

    ps: unblock me please so i can start a new topic any other day…

    • This reply was modified 10 months ago by lotgrafix.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘the_excerpt() is not working’ is closed to new replies.