Support » Plugin: Photo Gallery by 10Web - Mobile-Friendly Image Gallery » The site FAILS after the update to WordPress 5.3

  • Resolved koreecby

    (@koreecby)


    Spent a day searching for the reasons why, after upgrading to WordPress 5.3, the site stopped working. Instead of the main page I see unreadable characters like

    ��{�$�q’��-}�d�P3#vu��1�4 Or����beo����ԋ�U�ӠhF��=ЊGZ][��

    It turned out that the PhotoGallery plugin was to blame. When I deactivate it, the site works fine.
    Still continuing to search for a solution to the problem… ((

    Plugin Version: 1.5.38

    WP5.3
    PHP Version 7.2.24
    Apache/2.4.27 (Win64) OpenSSL/1.0.2l
    cURL support enabled
    gzip compression enabled

    • This topic was modified 2 months, 1 week ago by koreecby.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I solved it.
    /plugins/photo-gallery/photo-gallery.php
    Just commented ob_start(); in public function init() and all works fine.

    /**
       * WordPress init actions.
       */
      public function init() {
        //ob_start();
        $this->overview();
          add_action('init', array($this, 'language_load'));
          add_action('init', array($this, 'create_post_types'));
      }
    Plugin Support Asya

    (@asyag)

    Dear @koreecby,

    Thank you for posting your inquiry.

    We have not had any issues after the recent updates.

    You might have encountered a bug that is related to a different plugin or a theme.

    Sincerely,

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.