WordPress.org

Forums

[resolved] The requested URL /wp-admin/login.php was not found on this server. (24 posts)

  1. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello,

    I am putting together PrestigeRNC and got the error "The requested URL /wp-admin/login.php was not found on this server." When trying to access any of the wp-admin pages. I also get a white page sometimes. I've been working on this site for a few days now and everything was fine. The site itself is up and functional?! The backend is completely unreachable though. I appreciate any help.

    I have tried disabling the plugins already.

    I have also tried updating the wp-includes and wp-admin folders.

    I did notice a day or two ago (if this helps at all) that when I updated a page, it would send me to /wp-admin and "hang" with a white page.

  2. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    Also, I did repair all databases in phpMyAdmin after I started getting the white pages after updating pages.

  3. jbusci
    Member
    Posted 3 years ago #

    probably hosted on IIS

  4. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    ?

  5. jbusci
    Member
    Posted 3 years ago #

    are you hosted on windows or linux?

  6. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    linux

  7. jbusci
    Member
    Posted 3 years ago #

    i'm getting blank pages everywhere on your site, but 200 server response headers.

    your initial description sounded like a server problem, seems like you have some theme issues going on.

  8. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    I hate not being able to just log in and "reset" the theme from within.

  9. jbusci
    Member
    Posted 3 years ago #

  10. jbusci
    Member
    Posted 3 years ago #

    ahh man, your site is working fine on the non www. whats going on with your htaccess file man?

  11. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    ??? I have no idea. I tried the link you put above the last comment. Logged in to get the white screen.

  12. jbusci
    Member
    Posted 3 years ago #

    yeah, see if you can login here

    http://prestigernc.com/wp-login.php

    no www. are you using a redirect plugin or some kind of SEO plugin?

  13. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    Takes me to a white page. Yes I'm using "All in one SEO pack"

  14. jbusci
    Member
    Posted 3 years ago #

    i'd create a back up of the plugins folder and then delete the contents.

    im guessing this is still some sort of htaccess problem. your site is working fine on the non-www except the admin area.

  15. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    i just tried deleting the plug-in folder after you mentioned the seo plugin. it didn't do anything though.

  16. jbusci
    Member
    Posted 3 years ago #

    if you have removed all you plugins, then I'll need more info on everything you have done to get to this point. a dev log would be good.

  17. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    i don't think i have that?

  18. jbusci
    Member
    Posted 3 years ago #

    well if you didn't keep notes on what you did, then you'll be going by memory.

    So working backwards, what was the last change you made while in wp-admin?

  19. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    I just updated some of the wording on the pages. I also was working on the galleries. I did "update" the theme yesterday before doing everything and tweaked it here and there. I quote update because I actually reverted to a lower version of the theme that I found which was more useful than the current version available. I think that is when the white pages started following the updates.

  20. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    I appreciate you taking the time to troubleshoot this with me by the way!!

  21. jbusci
    Member
    Posted 3 years ago #

    see if you can get in to the database and change the theme to default.

    again tho, what is odd is that your site is fine on the non-www version accept for admin.

    here are some instructions for changing theme with phpmyadmin

    http://wordpress.shadowlantern.com/change-wordpress-theme-in-phpmyadmin/

  22. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    That did it! Thank you very much. I appreciate all the time you have taken ! I'm not sure what the problem is... but at least I'm back to a running back-end and can proceed.

  23. jbusci
    Member
    Posted 3 years ago #

    glad i could help. I have actually been here waiting for help with a problem I have, so no biggie. In fact, I have fixed my own problem too. I will be updating that post shortly!

  24. coreyboy
    Member
    Posted 3 years ago #

    sweet!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic