WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] The plugin doesn't work anymore since WP update

[Resolved] The plugin doesn't work anymore since WP update

  • thecurioushole
    Member

    @thecurioushole

    Hi,

    This plugin worked great when week, then I upgraded to latest version of WP and the header images no longer showed.

    The plugin is still activated and the settings are the same as before.

    I added the following code to the theme in header.php and the image now shows, but I want it to appear on top of the single posts:
    <?php
    if(function_exists(‘chi_display_header’)) { chi_display_header(); }
    ?>

    I’m not sure where to insert this code, in which file, in order to do that?

    Many thanks everyone,
    Celine

    http://wordpress.org/plugins/custom-header-images/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Blackbam
    Member

    @blackbam

    Hello, have you seen any Javascript errors appearing in your Browsers console?

    If not, please send an email to admin[at]blackbam.at with a link to your website, so I can try to determine the problem.

    Will also make a more precise test with the current version of WordPress soon.

    thecurioushole
    Member

    @thecurioushole

    Hello,

    Thanks for your reply, no I haven’t seen any Javascript errors.

    I will send an email to the address you just gave me, thank you.

    Celine

    neither working here , please refer this

    Seems like this plugin does not work? I followed your directions, I even hired a freelance developer to try to get to working. Can you update this plugin so it can work with the current wordpress?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] The plugin doesn't work anymore since WP update’ is closed to new replies.