Support » Plugin: FAuto Poster » The plugin doesn’t public post

  • Hi,
    I have installed the plugin and created my account. At first everithing works fine, the posts are published in my fanpage. But after a time, if I try to get a post, it doesn’t appear in my fb fanpage.
    Could you help me, please?
    I have another question, if I buy the plugin, can I use it in many facebook pages or just in one?
    Thanks

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hi, I have the same problem as you.
    I’ve been using this plugin for months with “mobile API” and never any problems.
    Now instead I can publish one or two articles on facebook, then the automatic publication does not work.
    I also look forward to news from a developer…
    Thanks

    (Maybe after the publication of some posts, “Facebook” enables a login lock)

    Hi there,

    Thank you for writing in,

    Could you please delete the plugin and configure it again. Facebook has made some changes on API so that maybe it is not working for you.

    Regards!!

    marcorroma

    (@marcorroma)

    I deleted the plugin, deleted the sql table (afap_log), clicked on the “restore default settings” button. I entered the data correctly, token ok, added account.
    The plugin has published the first article but after 1 hour it does not publish more articles.
    How is it solved?

    Hi there,

    Thank you for writing in,

    please do check this link please check this link https://access-keys.com/documentation/social-auto-post-additional-note-for-facebook-issues/ maybe it helps you to fix your issues.

    Regards!!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘The plugin doesn’t public post’ is closed to new replies.