Support » Plugin: Helpful » The plugin does not work on the custom theme

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • I don’t use any optimize plugins

    Plugin Author Pixelbart

    (@pixelbart)

    @alidaragmeh

    Hello,

    your theme is not installed correctly. You need <?php wp_footer(); ?> in your footer right before the </body> and <?php wp_head(); ?> in your <head> section. No jQuery is loaded and therefore none of this works.

    Example:

    <!doctype html>
    <html dir="rtl" lang="ar">
        <head>
            <meta charset="utf-8">
            <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, shrink-to-fit=no">
            <title>Hello, world!</title>
            <?php wp_head(); ?>
        </head>
        <body>
            <h1>Hello, world!</h1>
    
            <?php wp_footer(); ?>
        </body>
    </html>

    Stay healthy!

    • This reply was modified 1 month, 2 weeks ago by Pixelbart.
    • This reply was modified 1 month, 2 weeks ago by Pixelbart.

    Thanks for answering … I am sorry, but can you help me? I don’t know about programming …. What file am I editing and should I add any code? And where?

    Plugin Author Pixelbart

    (@pixelbart)

    Hello,

    I don’t know which files you have. Basically a WordPress Theme can look like you want.

    In your WordPress theme there should be the following files:

    header.php
    index.php
    footer.php

    In the header.php you place <?php wp_head(); ?> before the </head>.

    In the footer.php you place <?php wp_footer(); ?> before the </body>.

    You should try this once, or you can create an admin account for me and I can have a look at it at your site.

    me@pixelbart.de (When creating it, check the box at the bottom so that I receive an email).

    • This reply was modified 1 month, 2 weeks ago by Pixelbart.

    I sent the files to you via email … because I don’t know programming

    ☹️

    Plugin Author Pixelbart

    (@pixelbart)

    I changed the status because this is not a bug of Helpful but of your theme. It is not configured correctly.

    I wrote you an e-mail, but you did not reply. You can write me here again if you are stuck.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.