Support » Plugin: AddToAny Share Buttons » The plugin does not load svg images

  • Resolved evgenylebedevv

    (@evgenylebedevv)


    Hello.
    The problem is that when you click on a link from the blog category to the recording page, the plugin is not displayed completely, but when you update the current page everything is displayed normally, the same thing when you insert a direct url of the page into the browser is all ok.

    The plugin does not load svg images:
    When clicking on a link from the blog category:
    There is only a container with links without pictures
    before
    After updating the page:
    All norms, pictures are displayed
    past

    All updated to the latest versions and plug-ins and WordPress.
    Tried to deactivate all other plugins – to no avail.
    Theme Bridge.
    Website http://evgenylebedev.ru/category/programming/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author micropat

    (@micropat)

    The site’s issue is that the Bridge theme is always loading content via Ajax without firing the standard post-load event.

    You can run the necessary line of JavaScript in your browser’s console to see that it makes the buttons (and possibly other site components) appear:

    jQuery( 'body' ).trigger( 'post-load' );

    Let the theme’s author know about the above post-load standard for Ajax, and hopefully the theme allows you to turn off Ajax loading until the theme is fixed.

    Hello! Thank you for answer!

    I’ll write to the author of the theme.
    Can I temporarily fix it by adding a piece of code where it’s needed?

    evgenylebedevv

    (@evgenylebedevv)

    I solved the problem by disabling the animation on the page-transition, it worked on ajax

    In my case, I hadn’t included <?php wp_head(); ?> code anywhere in page associated php files. The wp_head() is severely necessary to work such plugins.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.