Support » Theme: Blue Planet » The permalinks are no longer working

  • Resolved steph78630

    (@steph78630)


    Hi,

    congratulations for your very nice theme “Blue planet” !

    Since the last updates (WordPress, SEO and security plugins), the permalinks of my site with the theme “Blue planet” no longer work (error 500).

    Note: Permalinks work perfectly with another theme, plugins enabled or not.

    WordPress: 4.7.3
    Yoast SEO: 4.5
    IThemes Security: 6.2.1
    Blue planet theme : 3.6

    Thank you for your help.

    Regards, Stéphane

    • This topic was modified 2 years, 7 months ago by steph78630.
    • This topic was modified 2 years, 7 months ago by steph78630.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hello Steph78630,

    This sounds like plugin conflict. I’ve put together some possible solutions below which will help identify whether these are potential causes.

    Checking for Plugin conflict

    All of our themes have been developed following WordPress best practices and as such plugin conflicts are rare. However, these do happen. To test whether you’re issue is being caused by a conflicting plugin please follow the steps below:

    1-Deactivate all of your plugins (except the Page Builder if installed).

    2-Now check to see if this has resolved any issues you’re experiencing.

    3-If the issues are resolved please re-activate each plugin 1 at a time. After each activation check whether the problematic feature is still working.

    4-Repeat step 3 until the problem re-occurs. The last plugin activated is the conflicting plugin

    Please reply with the name of the conflicting plugin so we can look into a potential patch.

    If either of the above solutions worked, great! If not, please do let us know and we’ll continue to look into this issue further.

    Regards,

    Manoj

    Manoj, thank you for your reply.

    I’ve disabled all plugins but the problem persists.

    I am using a child theme of “Blue Planet” and when I switch to the parent theme, the problem persists.

    When I switch my site to another theme, the problem is fixed …

    Regards, Steph

    Hello Manoj,

    finally, i have manually downloaded the “Blue planet” theme, i replaced the parent theme on my site by this clean version and it solved my problems of permalinks ! 🙂

    Thank you for your support !

    Best regards, Stéphane

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘The permalinks are no longer working’ is closed to new replies.