Support » Networking WordPress » The page isn't redirecting properly

  • There is a problem with loading my website. If I’m going to my website, then browsers are saying that the page isn’t redirecting properly and if Im trying to go /wp-admin page and I’m logged in, then website works normally. I asked help from my host provider and they said that I must to change something inside my .htaccess file. I don’t even know, what I must to change, I’m using the wordpress default .htaccess file and I’m using wordpress multisite and ssl. All cookies also enabled in my browsers.

    Here is the code from my .htaccess file:

    [ Moderator note: code fixed. Please wrap code in the backtick character or use the code button. ]

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^wp-admin$ wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule ^(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L]
    RewriteRule ^(.*\.php)$ $1 [L]
    RewriteRule . index.php [L]

    And wp-config.php code:

    define('MULTISITE', true);
    define('SUBDOMAIN_INSTALL', true);
    define('DOMAIN_CURRENT_SITE', 'reinaldudras.ee');
    define('PATH_CURRENT_SITE', '/');
    define('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1);
    define('BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1);

    Anyone can help?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Forum Moderator and Brute Squad

    That looks about right as far as I can tell. Do you have any other lines above that in your .htaccess file?

    Yes it looks like but I cant figured out what is wrong. This is a complete code from this files, there is no other lines missed.

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Plugin Review Team Rep

    Yes it looks like but I cant figured out what is wrong. This is a complete code from this files, there is no other lines missed.

    Sorry… are you saying “Yes. I have other lines” or “No, there are no other lines.” That sentence is a little confusing.

    I see you have https enabled for your login. How did you set that up? Did you put the correct line in your wp-config.php?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘The page isn't redirecting properly’ is closed to new replies.