WordPress.org

Forums

The page isn't redirecting properly (1 post)

  1. hossammutir
    Member
    Posted 2 years ago #

    Dear all
    i had wordpress in work site. i had moved it from widows server to linux centos6.3

    lb.mydomain.com 192.168.13.70 (load balancer)
    web1.mydomain.com 192.168.13.71
    web2.mydomain.com 192.168.13.72

    the web servers has another web app working (Forum)
    i had create virtual host for every app
    every thing working fine i can access blogs(wordpress) and when open the forum it work then go back and try to open the blogs(wordpress)
    i got error The page isn't redirecting properly

    this happens wen call the blogs from the lb.mydomain.com server

    but if i call the direct server i got no errors

    wordpress in NFS to share for the two web servers

    in lb.mydomain.com my http.conf is

    <VirtualHost *:80>
            ServerName www.mydomain.com
            ServerAlias mydomain.com
            DocumentRoot /var/www/html/
            ProxyRequests off
            ProxyPreserveHost On
            <Proxy *>
              Order deny,allow
              Allow from all
            </Proxy>
            ProxyPass /balancer-manager !
            ProxyPass / balancer://mycluster/ stickysession=BALANCEID nofailover=On
            ProxyPassReverse / http://web1.mydomain.com/
            ProxyPassReverse / http://web2.mydomain.com/
            <Proxy balancer://mycluster>
              BalancerMember http://web1.mydomain.com/ route=web1
              BalancerMember http://web2.mydomain.com/ route=web2
              ProxySet lbmethod=byrequests
            </Proxy>
    #        CustomLog /u01/mydomain.com/logs/lb-www-access.log combined
    #        ErrorLog /u01/mydomain.com/logs/lb-www-error.log
            <Location /balancer-manager>
              SetHandler balancer-manager
              Order deny,allow
              Allow from 127.0.0.1
            </Location>
    </VirtualHost>

    in web1.mydomain my http.conf is

    <VirtualHost *:80>
        RewriteEngine On
         RewriteRule .* - [CO=BALANCEID:balancer.web1:.mydomain.com]
         ServerName blog.test.edu.eg
         DocumentRoot "/var/www/html/blog/wordpress"
    #    CustomLog /u01/mydomain.com/logs/www1.mydomain-access.log combined
    #    ErrorLog /u01/mydomain.com/logs/www1.mydomain-error.log
    </VirtualHost>
    <VirtualHost *:80>
         RewriteEngine On
         RewriteRule .* - [CO=BALANCEID:balancer.web1:.mydomain.com]
         ServerName forum.test.edu.eg
         DocumentRoot "/var/www/html/blog/vb/"
        CustomLog /u01/mydomain.com/logs/www1.mydomain-access.log combined
        ErrorLog /u01/mydomain.com/logs/www1.mydomain-error.log
    
    </VirtualHost>

    in web2.mydomain.com my http.conf is

    <VirtualHost *:80>
        RewriteEngine On
         RewriteRule .* - [CO=BALANCEID:balancer.web2:.mydomain.com]
         ServerName blog.test.edu.eg
         DocumentRoot "/var/www/html/blog/wordpress"
    #    CustomLog /u01/mydomain.com/logs/www1.mydomain-access.log combined
    #    ErrorLog /u01/mydomain.com/logs/www1.mydomain-error.log
    </VirtualHost>
    <VirtualHost *:80>
         RewriteEngine On
         RewriteRule .* - [CO=BALANCEID:balancer.web2:.mydomain.com]
         ServerName forum.test.edu.eg
         DocumentRoot "/var/www/html/blog/vb/"
    #    CustomLog /u01/mydomain.com/logs/www1.mydomain-access.log combined
    #    ErrorLog /u01/mydomain.com/logs/www1.mydomain-error.log
    </VirtualHost>

    ANY HELP Please,

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic