WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] The page isn't redirecting properly

[Resolved] The page isn't redirecting properly

  • andykrier
    Member

    @andykriergmailcom

    I just upgraded to WordPress HTTPS 1.9 and I’m getting this error:

    The page isn’t redirecting properly

    Not sure what is causing it. Any help would be greatly appreciated.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Mike Ems
    Member

    @mvied

    Hey Andy,

    Could you provide a link to the page that is redirecting and what options you have enabled?

    Thanks,
    Mike

    andykrier
    Member

    @andykriergmailcom

    Hey Mvied,

    Thanks for replying. The site is:

    http://www.littlegreenjungle.com

    The settings are as follows:

    Internal HTTPS Elements – OFF
    External HTTPS Elements – ON
    Bypass External Check – OFF
    Disable Automatic HTTPS – ON
    Force SSL Exclusively – ON
    Shared SSL – OFF
    Force Shared SSL Admin – OFF

    I’m running:
    WP 3.2.1
    WordPress HTTPS 1.9

    Let me know if there’s anything else you need.

    Thanks,
    Andy

    andykrier
    Member

    @andykriergmailcom

    I apologize. I had to get the site up so I went back to 1.85 and it’s working temporarily. Maybe you can help me troubleshoot this issue at a later time?

    Thanks for the great work.

    Andy

    Plugin Author Mike Ems
    Member

    @mvied

    Hi Andy,

    That’s understandable. Is there any chance you could set up a copy of the site in a sub-folder so that I could see the issue? If you can, make sure you copy the database as well. Don’t point it to the same database as your live site. After that, I would need an admin account on the site so that I can edit the plugin to try some fixes.

    Thanks,
    Mike

    andykrier
    Member

    @andykriergmailcom

    Hey Mike,

    I finally had a chance to make a duplicate site and I installed the latest version of your plugin. Looks like everything’s working well with 1.9.2. Did you make some changes that you think would have fixed this? Let me know if you would still like to access my site to test. Thanks again for the great plugin.

    Regards,
    Andy

    Plugin Author Mike Ems
    Member

    @mvied

    Hey Andy,

    I sure did. I had other users with the problem that allowed me to test a bug fix on their server. It seems to have fixed the issue for quite a few people. Access to your server shouldn’t be necessary. Let me know if you run into anymore issues.

    Thanks,
    Mike

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] The page isn't redirecting properly’ is closed to new replies.