WordPress.org

Forums

Plugin Organizer
The order values were not unique so no changes were made (9 posts)

  1. Frank Warwick
    Member
    Posted 1 year ago #

    Trying to set the order in a multisite environment on the main site but I get the following all the time
    using v4.1.1

    The order values were not unique so no changes were made

    https://wordpress.org/plugins/plugin-organizer/

  2. Jeff Sterup
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Are you running a multisite install?

  3. Frank Warwick
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi @jeff
    Yes, it is multisite

    Trying to set the order in a multisite environment on the main site but I get the following all the time
    using v4.1.1

    The order values were not unique so no changes were made

  4. Jeff Sterup
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Were you running plugin organizer before upgrading to 4.1.1? Go to the settings page and select No under "Only allow network admins to change plugin load order?". Try deleting the plugin files and uploading a fresh copy.

  5. Frank Warwick
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes I was running PO before upgrading to 4.1.1
    I downloaded a fresh copy, removed the old copy and replaced it.
    Everything works now.
    Thanks for the support

  6. Jeff Sterup
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Weird. Files must not have been overwritten properly during the upgrade. Glad its working now.

  7. Frank Warwick
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Jeff
    I thought this was resolved but it has reared its ugly head again.

    I tried to delete the plugin and I get the following;

    "Plugin could not be deleted due to an error: Could not fully remove the plugin(s) plugin-organizer/plugin-organizer.php."

    I then deleted it via FTP and up loaded a fresh copy and the same thing, its not allowing me to organize the loading and I cant delete it

  8. Jeff Sterup
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Try going into the plugins page and select Reset To Default Order. Then try to change the load order again after you reload the page.

  9. Frank Warwick
    Member
    Posted 1 year ago #

    No, That did not work

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Plugin Organizer
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.