Support » Plugin: Maintenance » The options page gives an error 500

  • Resolved entumas

    (@entumas)


    Hello

    I just installed the plugin. The plugin is working, but the options page not.
    /wp-admin/admin.php?page=maintenance

    Thanks

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • @entumas do you see any error? Check Your server logs for errors… Without any other info We cannot help.

    Hi Manuel

    In the cPanel no registered error appears to me. I’m going to ask the guys on the server.

    Please don’t close the ticket as the problem is not resolved.

    Thanks

    Hi Manuel, here is the error log:

    2020-07-06 19:44:18.324286 [INFO] [34811] [54.191.137.17:59268#APVH_my-domain.com:443] Connection idle time: 121 while in state: 7 stream flag: 196608,close!
    2020-07-06 19:44:18.324298 [NOTICE] [34811] [54.191.137.17:59268#APVH_my-domain.com:443] Content len: 1519, Request line: 'POST /cloner.php?nocache&gddebug=1&key=5en3v7b28nhjck42rce8gtnpttqm43ct HTTP/1.1'
    2020-07-06 19:44:18.324303 [INFO] [34811] [54.191.137.17:59268#APVH_my-domain.com:443] HttpExtConnector state: 8, request body sent: 1519, response body size: -2, response body sent:0, left in buffer: 0, attempts: 0.
    2020-07-06 19:44:18.324316 [INFO] [34811] [54.191.137.17:59268#APVH_my-domain.com:443] Lsapi connection state: 3, watching event: 25, respState: 1, m_iTotalPending:0, m_iPacketLeft:0, m_iCurRespHeader:4, req sent for 121 seconds,Total processing time: 121.
    2020-07-06 19:44:18.324425 [INFO] [34811] [54.191.137.17:59268#APVH_my-domain.com:443] abort request..., code: 4
    2020-07-06 19:44:18.324432 [INFO] [34811] [54.191.137.17:59268#APVH_my-domain.com:443] Abort request processing by PID:35105, kill: 1, begin time: 121, sent time: 121, req processed: 0

    Thanks.

    @entumas our plugin does not have a cloner.php file… This seems to be some other plugin making the system fail.

    Anyway, this error log isn’t very explicit. The only way to check is disable plugins one by one and check the one that is making our crash…

    Hello @manuelrocha88

    I was able to find the plugin that created the conflict. The plugin is: “Facebook for WooCommerce”. Now I have been able to access the settings and customize my page. 😀

    Still, the Chrome console show me 3 errors on Maintenance admin page:

    Failed to load resource: the server responded with a status of 500 ()
    VM105 admin.php:1
    
    Uncaught ReferenceError: postboxes is not defined
        at HTMLDocument.<anonymous> (VM134 admin.php:109)
        at i (jquery.js?ver=1.12.4-wp:2)
        at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js?ver=1.12.4-wp:2)
        at Function.ready (jquery.js?ver=1.12.4-wp:2)
        at HTMLDocument.J (jquery.js?ver=1.12.4-wp:2)
    VM134 admin.php:109
    
    Failed to load resource: the server responded with a status of 500 ()
    VM105 admin.php:1

    Thanks!

    @entumas this is strange. Postboxes is a default stuff from WordPress. You should have a file for that in wp-admin/js/postbox.js.

    There is something really wrong with your WordPress installation…

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.