Support » Plugin: Ultimate Member – User Profile, User Registration, Login & Membership Plugin » The member directory does not show any users if not logged in

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi @myllo

    Could you please provide screenshots of your Member Directory settings? You can upload the screenshots via imgur.com and then share the image URLs here so we can review them.

    Regards,

    Thread Starter myllo

    (@myllo)

    Hi
    here are the links of the screenshot of my Member Directory settings :

    https://imgur.com/MKOmER8
    https://imgur.com/NKOjzE1

    Thanks for your help

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi @myllo

    Both screenshots are showing the install-info instead of the Member Directory settings. Please check.

    Regards,

    Thread Starter myllo

    (@myllo)

    Hi,
    sorry but i don’t understand what you expect from me. Could you tell me where I can find the member directory settings, please.

    thanks in advance

    Thread Starter myllo

    (@myllo)

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi @myllo

    Sorry for the late response. Could you please tell us if you have any UM extensions installed on your site? Also, what happens when you create a new Member Directory without changing anything in the settings? Add it to a test page so we can see if the users will show up for public users.

    Regards,

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi @myllo

    Please feel free to re-open this thread by changing the Topic Status to ‘Not Resolved’ if any other questions come up and we’d be happy to help. 🙂

    Regards,

    Thread Starter myllo

    (@myllo)

    Hi ,
    Thank’s for your response, and sorry for the time of my answer.
    I installed the 2.1.21 version of ultimate member, but just this extensions. Should I install others? and if so which ones?

    I tried to create a new Member Directory without changing anything in the settings (just tick the roles that need to be shown), and nothing happens like you could see it here : https://fleuranceanimations.fr/page-de-repertoire-test/

    Do you have an other idea ?

    Regards,

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi @myllo

    Could you please try to untick the roles that you selected in the Member Directory settings? Let’s see if it causes the issue.

    Regards,

    Thread Starter myllo

    (@myllo)

    Hi @champsupertramp ,

    I also tried and it doesn’t change anything…

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi,

    Can you do a conflict test and see if the issue goes away? This doc explains how to do a conflict test if you are not sure: How to do a plugin/theme conflict test?

    Regards,

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hey there!

    This thread has been inactive for a while so we’re going to go ahead and mark it Resolved.

    Please feel free to re-open this thread by changing the Topic Status to ‘Not Resolved’ if any other questions come up and we’d be happy to help. 🙂

    Regards,

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.