WordPress.org

Forums

Theme My Login
The logout Link for my site is not working (6 posts)

  1. Rupfe
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    My the logout link for my site (www.rupfe.com) is not working. The url I am using is http://rupfe.com/wp-login.php?action=logout&redirect_to='..'&_wpnonce=((logout_nonce)) . If I deactivate the Theme my login plugin it works fine. Please could you help me out.

    http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/

    http://wordpress.org/plugins/theme-my-login/

  2. SethO
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am having the same issue and using Polylang plugin. It is causing a logout that looks like this example.com/logout

  3. moazam
    Member
    Posted 2 years ago #

    Everyone has this issue! I have spent 4 hours on figuring out solution but still no luck! Plugin author solution only states this could be the cache issue but I can confirm I have no caching plugin installed!

  4. bluemoon62
    Member
    Posted 2 years ago #

    Oops, duplicate post. See below.

  5. bluemoon62
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am still trying to figure it out and get the login/logout function working like it used to work.

    The login/logout used to work perfectly within the top menu,. When I was logged in, Log In changed to Log Out in the menu. When I logged out, Log Out changed to Log In.

    UPDATE: I got it to work properly in the Test site!

    Now to get it working again in the real site ...

  6. bluemoon62
    Member
    Posted 2 years ago #

    UPDATE: Got it to work!

    See my explanation here:

    http://wordpress.org/support/topic/loginlogin-does-work-explained?replies=1

    Hope this helps!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Theme My Login
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.