Support » Plugin: YOP Poll » The last version update overwrites my link color!

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hello

    Could you send us a link so we can take a look?

    Best
    YOP Team

    Thanks for the response, but actually it seems to be working now…I’m not sure whether my site is possessed or what the heck is going on. I blew away all my cached files and when I reloaded the site it was back to normal. Weird. But I’m on bluehost and they’re doing all sorts of stuff and I keep going off and online, so I’m going to leave it to check tomorrow. Is there an email I can send the link if I need to?

    Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Yes, you can email us at yop.help{at}gmail.com

    Best
    YOP Team

    Here same problem. Link colours in website which were all green suddenly became blue. When I disabled Yop Poll everything went back to normal again. It happened after the last Yop Poll upgrade to 5.0. Here is a link to my website, look at the last (linked)words in ech post and the link colours in the sidebar. The were all green but now turned blue.

    http://hetzwartepietendebat.nl/

    Thank’s for your time

    Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hey guys

    Thanks to your feedback, we were able to identify the problem.

    We are working on a few more fixes before releasing a new version, so here are the steps to solve this issue right now

    In plugin editor, edit the file called public-admin.php located in inc directory and replace

    wp_enqueue_style( 'yop-poll-public-css', "{$this->_config->plugin_url}css/yop-poll-admin.css", array(), YOP_POLL_VERSION );

    with

    //wp_enqueue_style( 'yop-poll-public-css', "{$this->_config->plugin_url}css/yop-poll-admin.css", array(), YOP_POLL_VERSION );

    Let us know how it goes.

    Best
    YOP Team

    Thank you, YOP.

    Your hack solved this problem, which has plagued my poll pages since version 5.0.

    Dear Yop,

    It works like a charm now, thank you very much for your wonderful support!!

    I realized why I thought it had fixed itself, I had changed the link on one of my cached files to see if that’s what was causing the problem – my server kept going down and I think when I purged my cache maybe some got missed. Anyhow seems back to normal now, thanks for checking!

    Sorry I forgot to mark this resolved last time. Thanks YOPsters!

    Apart from the links problem I get the following js error
    SyntaxError: Unexpected token '='. Expected a ')' or a ',' after a parameter declaration.
    admin-ajax.php:32

    The link color change on my site as well. I will test this once I reactivate the plugin. My bigger issue is that it broke (hiding) my mobile menus….I’ll start that in a post.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘The last version update overwrites my link color!’ is closed to new replies.