• Resolved hlv356168

    (@hlv008)


    Hi:
    Even after complete deletion, it cannot be recovered.
    Any additions will always appear as the last one.
    How can this be corrected?
    test image
    Thank you!

    • This topic was modified 2 months, 2 weeks ago by hlv356168.
    • This topic was modified 2 months, 2 weeks ago by hlv356168.
    • This topic was modified 2 months, 2 weeks ago by hlv356168.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Joe

    (@morehawes)

    Hi @hlv008,

    Thanks for reaching out and I am sorry to hear you are having issues.

    In the screenshot I can see multiple Marker Overlays to choose from, all with the same colour and Icon. Is your issue to do with administering Marker Types in Settings? Or when trying to associate a Marker with that Type in the Editor? Any additional details appreciated.

    Cheers,

    Joe

    Thread Starter hlv356168

    (@hlv008)

    Hi:
    he label text does not support UTF-8 and cannot handle issues generated by Chinese?

    1. Also, is it possible to import curves from KML?
    2. If KML cannot handle curves, can each node be dragged to change the angle? (This can be done in Google Earth by dragging to change the angle of line segments)
      I hope the backend can support dragging like this.
    3. Can the arrowheads be individually changed in color?
    4. Lat,Lng: 25.047443,121.517096 In the popup window at the bottom right of the backend page editing.
      Can coordinates be input here?
    5. How can I input coordinates for the endpoints of the line?
    6. Thank you for providing excellent plug-ins.

    test image 1
    test image 2
    https://www.appcoda.com.tw/google-maps-curved-lines/
    https://kml.roadcurvature.com/

    Thank you!

    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by hlv356168.
    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by hlv356168.
    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by hlv356168.
    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by hlv356168.
    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by hlv356168.
    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by hlv356168.
    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by hlv356168.
    Plugin Author Joe

    (@morehawes)

    Hi @hlv008,

    he label text does not support UTF-8 and cannot handle issues generated by Chinese?

    Are you referring to Marker Titles in Settings, or Overlay Titles when using the Editor? Could you provide the steps to replicate this issue?

    Also, is it possible to import curves from KML?

    If KML cannot handle curves, can each node be dragged to change the angle?

    No, only Lines made up of a series of coordinates (LineString/MultiLineString) are supported.

    Can the arrowheads be individually changed in color?

    This can not be done individually, however with some CSS all arrowheads could be a different colour from the Line they are associated with.

    How can I input coordinates for the endpoints of the line?

    Lat,Lng: 25.047443,121.517096 In the popup window at the bottom right of the backend page editing.
    Can coordinates be input here? How can I input coordinates for the endpoints of the line?

    Currently coordinates can not be edited manually, however I think being able to edit them in the popup window is a nice idea. I will give this some more thought.

    Thank you for providing excellent plug-ins.

    Thank you for your feedback! ♥️

    Joe

    Thread Starter hlv356168

    (@hlv008)

    Hi:
    Test – When “po” is translated into Chinese, a new label is added, it will become as follows.
    test image
    How to handle it? I’m not sure which part went wrong with this issue. English is fine, but after saving the Chinese text, it appears as shown in the image. Afterward, it becomes like this. Reinstalling makes English work normally, but Chinese becomes unusable. The icon labels cannot be changed because they are all the same.

    Thank you!

    Plugin Author Joe

    (@morehawes)

    @hlv008,

    Thank you for the detail, I was able to replicate this and have released a new version of the plugin (v1.1.5) which I believe should fix this issue.

    Please do let me know if this is not the case for you, or you encounter anything further.

    Cheers,

    Joe

    Thread Starter hlv356168

    (@hlv008)

    Hi:
    This issue has been resolved.

    Thank you!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.