Support » Plugin: Contact Form to Manage and respond to conversations with customers — Happyforms » The Form is not working on mobile view (and the site just went live!)

  • Resolved thewebstylist

    (@thewebstylist)


    If you view from mobile (iphone here) you can see none of the form inputs is working at all, or dropdown bar. I didn’t think I needed to test on my phone before setting client site live but I just realized the issue (and it’s the opening element on the home page, very important) Pls let me know how to fix/the issues as soon as possible pls!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Thread Starter thewebstylist

    (@thewebstylist)

    I fixed the issue by putting mobile view text (created a secondary sign up form for mobile only) but you can’t see the text, it is white on white when you type but the text settings are all set to green. Ideally now to have white text section Titles and grey input text. Thanks for any assist or CSS would do this? THNKS

    Thread Starter thewebstylist

    (@thewebstylist)

    FIXED!! I had to install CSSHERO and customize the font colors. That is a bug though in HappyForms to not have proper color control of fonts. LUV the plugin though! just hope there is a fix THANK YOU 100!

    Hey there, @thewebstylist!

    That sounds weird, your Style colors configuration should always apply, on desktop and mobile. Could you share a gist of the custom styling you had to add to bring things back in line?

    If we understood correctly, the main issue is that you need different styling to apply on different platforms (desktop and mobile)?

    Let us know what you think!

    Thread Starter thewebstylist

    (@thewebstylist)

    Aplgz, just seeing this reply (I get email alerts for other peoples support forum posts but don’t seem to get notified to my own even though the Notify me box is checked).
    Thanks for all your support and plugin awesomeness! 💯

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘The Form is not working on mobile view (and the site just went live!)’ is closed to new replies.