Support » Plugin: Related Posts Thumbnails Plugin for WordPress » the featured image desappear on the related posts

  • Resolved rodinux

    (@rodinux)


    Since this morning, the related posts don’t show the featured image on posts. I don’t found why ? It makes few years I use this plugin within problems… I have try the fiunction “debug” and this is the message on the html source:

    "<!-- Developer mode initialisation; Version: 1.2.9;Relation: both; All categories: 1;Only with thumbnails;Found 5 posts;Basic sizes;Got sizes 150x150;Post-thumbnails enabled in theme;Post has thumbnail 4587;Postthname: thumbnail;Image URL: https://www.lamastreassociationrad.fr/wp-content/uploads/2017/01/ob_c5072f_smiley-colere-150x150.jpg;Image is empty or no file. Using default image;Using title with size 100. Using excerpt with size 0;Post-thumbnails enabled in theme;Post has thumbnail 1325;Postthname: thumbnail;Image URL: https://www.lamastreassociationrad.fr/wp-content/uploads/2016/09/trophee-football-150x150.jpg;Image is empty or no file. Using default image;Using title with size 100. Using excerpt with size 0;Post-thumbnails enabled in theme;Post has thumbnail 12967;Postthname: thumbnail;Image URL: https://www.lamastreassociationrad.fr/wp-content/uploads/2018/03/20180320_1640021-e1521639146873-150x150.jpg;Image is empty or no file. Using default image;Using title with size 100. Using excerpt with size 0;Post-thumbnails enabled in theme;Post has thumbnail 15459;Postthname: thumbnail;Image URL: https://www.lamastreassociationrad.fr/wp-content/uploads/2018/10/cours-150x150.jpg;Image is empty or no file. Using default image;Using title with size 100. Using excerpt with size 0;Post-thumbnails enabled in theme;Post has thumbnail 11440;Postthname: thumbnail;Image URL: https://www.lamastreassociationrad.fr/wp-content/uploads/2017/12/fe-150x150.png;Image is empty or no file. Using default image;Using title with size 100. Using excerpt with size 0;Plugin execution time: 0.032660007476807 sec; -->"
    It is strange, the error seems to be just a ;Image at the end of the url of the feturead image.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support Asad Shahbaz

    (@artisticasad)

    Sorry for the incontinence, we have released fix for this issue. Please update to latest version ASAP.

    rodinux

    (@rodinux)

    Thanks, I just see the update, and now it is resolved.
    thanks a lot

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘the featured image desappear on the related posts’ is closed to new replies.