WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] The favicon is not displaying in IE and in the home page only.

[Resolved] The favicon is not displaying in IE and in the home page only.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author techotronic
    Participant

    @techotronic

    Hi,

    the favicon displays fine on your homepage.

    If you ever visited your own site before and had a different favicon or no favicon at all, your browser probably cached that. Try deleting the cache, or use a different browser to test if the favicon is displayed.

    Cheers,
    Arne

    Sudeep Acharya
    Member

    @sudeepacharya

    Hi Arne,

    Thank You for writing in.

    What I want to say that favicon displays fine with Firebox and Chrome but I have issue with Internet Explorer in the home page only.In other pages in the IE also it works fine.

    Hope that this time I’m more explicit,please help.

    Regards,
    Sudeep Acharya

    Plugin Author techotronic
    Participant

    @techotronic

    Hi,

    yes, that’s exactly what I’m talking about. The Favicon isn’t displayed in your Internet Explorer because of caching issues. For people who never visited your website, the favicon will work in Internet Explorer.

    Cheers,
    Arne

    IanEricson
    Member

    @ianericson

    What is the situation with WordPress themes and Internet Explorer as it pertains to favicons? I have four sites which have favicons uploaded into the themes. The favicons display in Firefox and Chrome but not Internet Explorer. These sites have been running for weeks or months. It is not a time issue. I view the sites on four different computers here at home.
    The sites are:
    http://www.docrodman.com
    http://www.fortmillplayhouse.org
    http://www.almondglenhoa.org
    http://www.foodingodsplace.com

    Does anyone have a good solution to make the favicon display in the Internet Explorer browser?

    Thanks, Ian

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] The favicon is not displaying in IE and in the home page only.’ is closed to new replies.