WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] The contents of the "details" link is replaces slider in the graphene theme

[Resolved] The contents of the "details" link is replaces slider in the graphene theme

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author Franky

    @liedekef

    It doesn’t do that here, but I don’t have the slider on every page, just the home page. I don’t know the graphene theme, so how did you activate the slider on all pages, so I may test some more?

    Franky: Thank you for responding so quickly!

    I used a child theme. I followed the instructions from this article:
    http://www.prasannasp.net/graphene-slider-on-other-pages-modifying-theme-functions-using-a-child-theme/

    Plugin Author Franky

    @liedekef

    I just tried it with those instructions and it seems to be working just fine, so I’m guessing you have another thing causing interference.

    My Graphene version is 1.9.2. (I assume you have same version).

    Did you try with “Move slider to bottom of page” enabled in Graphene General Options?

    Plugin Author Franky

    @liedekef

    Yes to both questions.

    That was my hope because I noticed everything works fine for me if I uncheck “Move slider to bottom of page” in Graphene General Options. But if the slider is at the bottom (which I need), the contents of your plugin map details link is replaces the contents of Graphene slider (except the header of the slider post).

    I also tried disabling the active plugins one by one – didn’t help.
    It seems to be a conflict between your plugin and Graphene theme.

    Is it possible to get a clue via “inspect element” debugging tool?

    I have just found something interesting:

    If I select “Thumbnail and excerpt” in Slider display style, General Options in Graphene Theme Options, everything shows correctly. The problem reveals itself when I select “Full post content” in Slider display style (which would be my preference). Can you reproduce same thing?

    Plugin Author Franky

    @liedekef

    When clicking on the location details, you arrive at the special events page where EME replaces the content with the one being asked for (event details, location details, …).
    So maybe there’s an issue there. I need to check that.

    Plugin Author Franky

    @liedekef

    Ok, I think I got it.
    Please try changing line 678 in eme_events.php from

    if (count($wp_current_filter)>1 && end($wp_current_filter)=='the_content' && $eme_count_arr['the_content']>1) {

    to

    if ((count($wp_current_filter)>1 && end($wp_current_filter)=='the_content') || $eme_count_arr['the_content']>1) {

    If it works ok (it should), I’ll add an option to make the_content filter loop protection less or more strict, so you can then change it with just an EME setting.

    It was actually line 656 for me.
    Updated, works fine. Great job!! Thank you!! Thank you!! Thank you!!

    Plugin Author Franky

    @liedekef

    Thanks. The next version will have a setting for this, the default will be

    if (count($wp_current_filter)>1 && end($wp_current_filter)=='the_content') {

    which should also work for you.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘[Resolved] The contents of the "details" link is replaces slider in the graphene theme’ is closed to new replies.